Home pag.      christelijke-antwoorden.nl

Gaat men vanuit de overheid vaccinatie opdringen of verplicht stellen?

Een vraag die steeds actueler word is: gaat men in de EU vaccinaties verplicht stellen? Mogen wij in de toekomst nog wel over onze eigen gezondheid beschikken?

In Amerika is men al heel duidelijk in die richting aan het bewegen en er is al een staat, Californië, waar deze verplichting al is ingevoerd. Maar ook in Europa beginnen onrustbarende signalen op ons af te komen.

Zie dit artikel van de NOS: https://nos.nl/artikel/2229080-ec-luidt-noodklok-over-groeiende-vaccinatie-weerzin-en-komt-met-voorstellen.html

In dit artikel zie je dezelfde techniek die ze in Amerika toepassen om je over de streep te trekken:

- Angst -

50 doden door mazelen

Nationale vaccinatieprogramma's werden de afgelopen jaren steeds zwakker, stelt de commissie. Om dat punt te onderstrepen wijst Brussel op de terugkeer van mazelen in de Europese Unie. In 2017 werden meer dan 14.000 gevallen van mazelen gemeld, drie keer zoveel als in 2016. De afgelopen twee jaar stierven 50 mensen aan de ziekte.Vaccinaties zijn helemaal niet zo onomstreden als men je in de media wil doen geloven. Het is al enige jaren bekend dat in de US het aantal vaccinatie slachtoffers, ja, slachtoffers ten gevolgen van vaccinatie, steeds hoger oploopt en dat vooral de hoger opgeleiden een lage vaccinatie graad hebben. Vaccinaties hebben een groot aantal ongewenste effecten en zijn veel gevaarlijker dan de medische wereld wil toegeven, maar ik ga u niet uitleggen wat hier allemaal mis kan gaan. U kunt dit zelf lezen of zien en horen van echte doctoren, als u tenminste de moeite neemt uw gezondheid een beetje serieus te nemen en niet als een schaapje achter de kudde aan blijft lopen. Zie in dit verband:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUjw00PF0eLx_giJKnzipHcS4nXt0D8Nr

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUjw00PF0eLwGMT23U5O_KtgB58NMeAqJ

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUjw00PF0eLxDlVxwTtS3IsZo9u8Jkw7V

http://www.christelijke-antwoorden.nl/Books/Index-Vaccinatie.html

Hierbij kan ik u vooral de informatie van Suzanne Humphries aanbevelen omdat zij zeer goed is geïnformeerd en dit goed en begrijpelijk kan uitleggen.Andere doc formaten: pdf odt

Home pag.