Home pag.      christelijke-antwoorden.nl

Samenvatting: Glaasje draaien (Ouija-bord)

Ik was enigszins verbaasd toen ik ging zoeken naar een betrouwbare referentie over dit fenomeen. Ik zocht op de zoekstring “gevaren van glaasje draaien” en wat denk je? Ik kom alleen maar op occulte sites die waarschuwen voor dit fenomeen. Zo zie je dat deze mensen het vaak wel goed bedoelen maar echt geen idee hebben waar de mee bezig zijn. Voor het ene waarschuwen ze en het andere prijzen ze aan als aantrekkelijk. Zo zijn ook zij kwetsbaar als onnozele kinderen. Voor het een waarschuwen ze je en met het ander besmetten ze je: “Kijkje in de toekomst?” Oom satan staat voor je klaar!

Talloze kinderen zij door Glaasje draaien beschadigd geraakt. Het Ouija-bord is een feite een techniek die gebruikt werd door spiritisten. Dit “spel” is extreem gevaarlijk omdat je in weze satans engelen uitnodigt om in je leven te komen. Nu word het onze kinderen aangeboden als speeltje. Ik vermoed dat het voor kinderen ongeveer even “onschuldig” is als een geladen pistool.

Op dit moment heb ik nog geen goede informatie bron over dit onderwerp kunnen vinden. Toch zou de tragische overdaad aan informatie op internet over schade voor u voldoende moeten zijn.
Home pag.