Home pag.      christelijke-antwoorden.nl

Dit artikel is vervangen door:
Waar-moet-ik-op-letten-als-ik-naar-een-alternatief-genezer-wil.htmlVraag: Mag ik naar een alternatief genezer?

Mag ik naar een alternatief genezer? De vraag is natuurlijk niet of u daarheen mag, maar of het verstandig is om zoiets te doen. Verder is er dan nog de vraag, wat is een alternatief genezer, want die grens word bijvoorbeeld niet aangegeven door of het door de ziekteverzekering vergoed word.

Antwoord: In veruit de meeste gevallen is dit niet verstandig

Om met de tweede vraag “Wat is een alternatief genezer?” te beginnen, kijk eerst eens in de lijst van occulte praktijken. Als de behandeling daar in voor komt dan kunt u doorklikken om meer informatie te krijgen. In zijn algemeenheid is het niet verstandig om uzelf in te laten met occulte praktijken. Occult betekend verborgen. Als er iets te verbergen valt dan is dat doorgaans omdat het geen zuivere koffie is.

Daarnaast is er een algemeen verhaal waarin word aangegeven dat occulte praktijken zich doorgaans “erg wetenschappelijk” proberen voor te doen maar dat het achteraf meer een mistbank is met daarin voetangels en klemmen.

Volgens de Christelijke visie zijn er maar twee mogelijkheden tot genezing.

  1. De reguliere geneeskunde

  2. Gebed tot Jezus en de God van Abraham Isaak en Jacob

Hierbij moet ik uitdrukkelijk vermelden dat deze twee elkaar niet uitsluiten maar juist aanvullen. Als de Heer besluit uw ziekte buiten de medici om te genezen dan merken zij dat vanzelf wel. Daarnaast, God blijkt ook heel vaak door de medici heen te werken.


Home pag.