Home pag.      christelijke-antwoorden.nl

Contact, nieuwe vragen, of reacties op de inhoud, hulp vraag of aanbod?

Nieuwe vragen?

Heeft u een vraag die nog niet op de site staat? U kunt deze sturen aan (*1)
Wij proberen dan u vraag te beantwoorden door:

  • U te verwijzen naar een bestaand antwoord
  • U per E-Mail te antwoorden
  • Als de vraag ook voor anderen interessant is dan wordt deze toegevoegd aan de site, waarbij uw privacy natuurlijk gewaarborgd blijft. Persoonlijke gegevens staan hier nooit in.

Ook opbouwende kritiek is welkom!

Vragen over de site?

Heeft U een vraag over de site?
Stuur dan een mail aan (*1)

Hulp vragen?

Heeft u vragen over het geloof, worstelt u met problemen, over geloof of ziekte en wild u hierover in gesprek vanuit bijbels-christelijke context?

Neem dat contact op via (*1). Dit kan persoonlijk contact zijn, 's avonds of op woensdag overdag in Breda, of via E-mail. Als u niet in staat bent om hierheen te komen kunt u kezen voor E-mail, maar huisbezoek kan indien nodig ook overwogen worden. U kunt elk onderwerp waar u mee worstelt, en waar u hulp bij nodig hebt ter sprake brengen. Als u op deze site rondkijkt dan kunt u zien dat ik niet terugschrik voor kritische vragen, zolang het maar opbouwend is. U hoeft zelf niet christelijk gelovig te zijn om hulp te vragen maar ik vraag wel een zekere openheid voor de christelijke waarden.

Hulp aanbod?

Tekst correctie:

Er is voor deze site nog behoefte aan iemand die christelijk gelovig is, met taalvaardigheid, die tijd heeft, een computer heeft, trouw is en bereid is teksten van deze site te controleren en te corrigeren.
Stuur hiervoor een mail aan (*1)
(*1)(U moet deze e-mail adressen overtikken, kopiëren en plakken zal niet lukken.)
Home pag.