Home pag. Pag. terug      christelijke-antwoorden.nl

Profetieën

Titel

Ik heb een ernstig geschil met de volken.

Datum

Zondag 18 april 2010

Plaats

Jeruzalem

Uitgesproken door

Lance Lambert.

Bron

NL: http://www.pillaroffire.nl/index.php?id=66

Eng: http://www.lancelambert.org/prophetic.php/message/5/Sunday-18-April-2010, youtube.com/watch?v=Z-OeyIU1bnc



Op zondagmorgen 18 april 2010 gaf de Heer tijdens de avondmaalsviering de volgende boodschap door aan Lance Lambert.

Wees niet bang voor of ontzet door wat er op de aarde gebeurt, want Ik ben met jullie, zegt de HEER. Desondanks heb Ik een ernstig geschil met de volken. Zij proberen Mijn land op te delen, zegt de HEER; het land dat Ik door middel van een verbond als eeuwige erfenis heb gegeven aan Abraham - en via Izak en Jacob aan zijn nageslacht. Ik zal dit niet toelaten zonder de volken die dit plan nastreven met een verwoestend oordeel te treffen. Vol intense en felle woede ben ik opgestaan en Ik zal mij niet neerleggen totdat Ik hun welstand heb vernietigd. Ik zal hun economieën laten vastlopen en hun financiële systeem afbreken – en zorgen dat zelfs het klimaat hen in de steek zal laten! Ik keer hen ondersteboven en binnen-stebuiten; zij zullen niet weten waardoor zij worden geraakt - of ze nu supermachten zijn of niet. Want ik ben de Enige, de Almachtige God en niemand kan zich met Mij meten.

Geloven zij werkelijk dat zij in hun arrogantie de verbonden, die Ik - de Almachtige! - heb gesloten, kunnen tegenwerken en nietig verklaren? Denken zij werkelijk dat zij datgene, dat uit Mijn mond is voortgekomen, ongestraft kunnen veranderen? Het is Mijn woord en Mijn besluit in verband met het nageslacht van Abraham. Het zal niet door mensen worden ver-anderd. Ik – als enige – ben almachtig. Wees niet bang!

Om deze reden is er een nieuwe en veel ernstiger fase van oordelen aangebroken. Wees niet bang, Ik ben het die alles schudt. Vergeet niet dat je in Mij vrede hebt, maar in de wereld verdrukking. Vertrouw Mij! Ik schudt alles door elkaar, zodat de onwankelbare dingen overblijven. Wanneer jullie omstandigheden abnormale vormen aannemen, zoek je vrede, je rust en vervulling dan in Mij.

In deze fase zullen oude en machtige volken verworden tot Derde-Wereldlanden, super-machten zullen niet langer supermachten zijn. Landen als India en China zullen opstaan en hun plaats innemen. Uit deze twee landen zal een grote groep verlosten komen. Wees te midden van al deze veranderingen niet bang.

Ik ken jullie zwakheid en jullie neiging om bang te zijn, maar wees niet ontzet over deze dingen. Te midden van al dit schudden, de onrust en strijd staan er twee volken centraal: de ware, levende kerk en Israël. Ik ga deze zaken, deze gebeurtenissen gebruiken om de één te zuiveren en de ander te redden! Wees niet bang; ondanks de stormen, het schudden en de conflictsituatie ben Ik de Eeuwige en de Almachtige. In Mij kun je niet wankelen; je verliest slechts dingen die het niet waard zijn om aan vast te houden!


Home pag.