Home pag.      christelijke-antwoorden.nl

Mens word wakker!

Slaap je met je ogen open? Ben je ziende blind?
Heb je oren om te horen, en ogen om te zien?

Kijk eens naar de video hiernaast, het is wat ludiek gefilmd, maar probeer te begrijpen wat hij zegt, want dit is serieuzer dan wat je op het eerste gezicht zou denken.

De Betoverdoos

We worden gemanipuleerd en gecontroleerd, sommigen zeggen, gehypnotiseerd. Volgens experts op dit gebied is angst de meest effectieve methode om mensen ontvankelijk te maken voor hypnose, massa-hypnose in dit geval, waarbij de heren Rutte en de Jonge, de hypnotiseurs zijn. De eerder genoemde experts zeggen de gebruikte technieken duidelijk te herkennen uit hun eigen praktijk.(1)

Het belangrijkste medium voor deze massa-hypnose is de TV, dat ding wat steeds groter en dominanter word in je kamer, en waarvoor sommigen van ons de hele avond zitten in te drinken wat over hen word uitgestrooid. Betoverd door flitsende en aandacht claimende beelden. Onderschat dit niet. Het feit dat je er aan gewend bent, en denkt dat het “normaal” is, wil niet zeggen dat het onschadelijk is.

Moderne Smart-TV's verdringen nu ook steeds meer de PC. Gemak dient de mens, toch? Die dingen bieder echter alleen die apps die gecontroleerd worden door grote commerciële bedrijven, grote firma's die deel zijn van het systeem. Ook YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix, je krijgt daar niets te zien als het in gaat tegen de machten van controle. Probeer bijvoorbeeld maar eens de film Vaxxed te vinden op Netflix, dat is slechts een voorbeeldje. Tweets van de Amerikaanse president worden gewoon verwijderd. Vind je dat niet raar?

Lees je in de krant, of zie je op TV wel eens iets over “The Great Reset”? Of over de problemen met de meest recente vaccins? Nee? Apart, want dat zijn toch heel actuele, belangrijke thema's die het leven van veel mensen ingrijpend gaan beïnvloeden. En de schandalen rond het Corona virus? Publicaties in The Lancet die moeten worden teruggetrokken omdat het onderzoek een hoax was? Een PCR test die nooit is ge-peer-reviewd en die vol ontwerpfouten zit? Toeval? Nee, onze rechtstaat word in rap tempo ondermijnd en afgebroken. We hebben tegenwoordig:

  • Politie

  • BOA's

  • Handhaving en, op soms al

  • militairen op straat met oefeningen in de wijk!

Op 2020-12-04 vertelde mijn vrouw dat er tegenwoordig handhaving door de straten rijd met camera's boven op het voertuig. Vinden wij dat allemaal normaal? Zijn we zo afgestompt dat niets meer te gek is?1) Massahypnose.pdf

Andere doc formaten: pdf odt

Home pag.