Home pag.      christelijke-antwoorden.nl

Kanker

Kanker is een gevaarlijke ziekte waar we het liefste niet te veel aan denken. Als je er iets over hoort dan gaat het meestal over de zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen. Het probleem bij kanker is echter dat we nog niet zo veel verder zijn dan enkele decennia terug en dat de behandelingen voornamelijk destructief zijn: Wegsnijden, Wegbranden (bestraling) of vergiftigen (Chemo). Er zijn sterke aanwijzingen dat Kanker te maken heeft met de gezondheid van het lichaam en de mate waarin ons afweersysteem functioneert. Vooral de laatste twee behadelingen hebben daarop een zeer negatieve uitwerking.

Verder is het angstvallig stil bij de dokter over de uitwerking van verkeerde voeding, terwijl daar best wel nuttige dingen over te zeggen zijn.

Wanneer u zelf te maken heeft met kanker, of in uw directe omgeving, laat je beslissingen dan niet overheerst worden door angst. Mijn advies is om je eerst eens goed te informeren over wat kankerbehandelingen nu precies doen en welke alternatieven er zijn. Nog beter is het om hier wat over te lezen voor u er mee te maken krijgt. Hieronder vind u een aantal boeken die je informatie geven die je niet vaak van de dokter te horen krijgt. Het boek Knockout is een aardige introductie in deze materie. Helaas is er niet veel lectuur over dit onderwerp in de Nederlandse taal.60 Doctors Talk About The Cure And Prevention Of Cancer

A Cancer Therapy

A Day in the Budwig Diet

Alive and Well

A World Without Cancer

Beating Cancer With Nutrition

The Burzynski Breakthrough

Cancer as a metabolic disease

cancer doesnt scare me anymore

Cancer Step Outside the box

Cancer Therapy - The independent Consumer's Guide to Non-Toxic Treatment

Chris Beat Cancer

Conquering Cancer

Cytostatic Therapy of Advanced. Epithelial Tumors: A Critique

Defeat Cancer Now

Doctered Results

Forsythe Anti-Cancer Diet

Galileos Lawyer

Healing the Gerson Way

Herbs against Cancer

I have cancer What chould i do

Instinct Based Medicine

Laetrile Case Histories

Laetrile Control for Cancer

Life Cancer and God

Nockout

Questioning Chemotherapy

Second Opinion

Spontaneous Remission

The Budwig Cancer and Heart Disease Diet

The Cancer Industry

The docter who cures cancer

The topic of cancer

The War on Cancer

What went wrong

(35 books)

Citaat in Knokout:

SS: Ik heb gehoord dat door de hoeveelheid straling die een gezonde vrouw krijgt bij een mammogram, dat als ze begint met 40 jaar, dat de kans dat ze kanker krijgt door deze straling 30% groter is als ze 50 is. Is dat waar?

RB: Ja, de meest conservatieve schattingen zijn 1 procent per jaar. Een andere schatting is 3% per jaar. Sommige radiologen zeggen dat het nog hoger is dan dat...

Voor mij is het onbegrijpelijk dat we dit weten en dan niemand er over praat.


Home pag.